JEXER does not allow tattoos
JEXER's official tattoo policy
Officially no tattoosThe club rules say people with tattoos are not eligible for membership, unless the club approves them under its own separate criteria (official club rules, Article 4).
From the official website, as of 2026-11-05 ใป Official website ใป All locations (official)
JEXER locations
No locations listed yet. Add one you have visited.
๏ผ Add a locationFAQ
Can you go to JEXER with tattoos?
The club rules say people with tattoos are not eligible for membership, unless the club approves them under its own separate criteria (official club rules, Article 4).